Ikano Visa poängsystem

Med Ikano Visa kort nya poängsystem kan kunder samla bonuspoäng för varje krona de spenderar. Dessa poäng kan sedan omvandlas till avdrag på nästa faktura. Detta introducerar en värdefull möjlighet att minska månadskostnaderna, samtidigt som tidigare rabatter på inköp och bensin har tagits bort.

Ikano Visa poängsystem

Vad är Ikano Visa poängsystem?

Ikano Visa poängsystem låter dig samla poäng på dina inköp. Dessa poäng kan sedan användas för att få avdrag på framtida fakturor.

Bonuspoäng på varje krona du spenderar

Med Ikano Visa får du bonuspoäng för varje krona du spenderar med ditt kreditkort. Poängsystemet är utformat för att belöna dig som kund för dina köp, oavsett var du handlar.

Avdrag på nästa faktura

De poäng du samlar kan omvandlas till avdrag på din nästa månadsfaktura. Det betyder att du har möjlighet att samla poäng till dess att du når gränsen på 25 000 poäng. När denna nivå är nådd, då dras automatiskt 100 SEK av från din nästa faktura.

Det är viktigt att notera att alla poäng som samlas är kopplat till din kreditgräns. Du kan inte samla poäng utöver den kreditgräns som har fastställts för ditt kreditkort.

Hur länge är poängen giltiga?

Dina Ikano Visa poäng är varaktiga och kommer inte att förfalla över tid. Dina samlade poäng är utformade så att du kan samla på poängen utan att oroa dig för att de ska bli ogiltiga efter en viss period.

Tills du når dessa 25 000 poäng, kommer dina poäng att vara tryggt sparade, under förutsättning att ditt Ikano Visa-kort förblir aktivt.

Alla rabatter försvinner

Ikano bonuspoäng

Med införandet av Ikano Visas nya poängsystem kommer en betydande förändring som berör dig som kortanvändare.

Tidigare har kortet erbjudit generösa rabatter på upp till 20% i olika branscher hos utvalda inredningsbutiker, leksaksbutiker och elektronikåterförsäljare. Dessa förmåner tillät dig att spara pengar på ett varierande sortiment varje månad.

I tillägg har du även fått ta del av fasta rabatter på bensin över hela landet. En procent i avdrag hos samtliga bensinkedjor har gjort kortet till ett attraktivt val för den som ofta tankar sitt fordon.

Erbjuder istället delbetalning utan ränta

När du genomför köp med ditt Ikano Visa-kort och beloppet överstiger 2 000 kr, har du möjlighet att dela upp din betalning över 6 eller 12 månader helt utan ränta.

Du kan själv registrera vilka köp du vill delbetala via Ikanos webbplats. Detta val är enkelt och görs genom att du loggar in och anger de köp du önskar att sprida ut kostnaden för. 

Kom ihåg att välja önskad period för delbetalningen och att genomföra registreringen före fakturans slutliga förfallodatum.

Viktigt att notera:

  • Uppläggningsavgift: Vid val av delbetalning tillkommer en engångsavgift på 195 kr.
  • Månadsavgift: En avgift på 25 kr faktureras månatligt.
  • Minsta betalning: Varje månad måste du betala minst 5% av det totala beloppet eller 100 kr, beroende på vilket som är högre.