Jämför Kreditkort med Kreditkortsval.se

Kreditkortsval lanserades under 2018 och har sedan dess seglat upp till att bli en av de populäraste hemsidorna när det kommer till att lista och jämföra kreditkort. Sedan lanseringen har vi ständigt arbetat för att ge en komplett och informationsgivande upplevelse till våra besökare.

Visionen vi har med Kreditkortsaval.se är att erbjuda våra besökare relevant och komplett information kring de kreditkort som finns på marknaden idag. Detta gör vi genom att hämta in och bearbeta information från kreditbolagen, för att sedan förmedla denna till våra besökare. Syftet med detta är att våra besökare ska hitta det kreditkort som är bäst för dom genom jämförelser och faktainsamling.

De recensioner och den information som finns publicerade på Kreditkortsval.se är opartisk. Vi vill dock vara tydliga med att vi har ett aktivt samarbete med merparten av de kreditgivare som finns listade på vår hemsida, men hittar vi någonting i kreditgivarens villkor som vi inte tycker är bra så förmedlar vi detta till dig som besökare. Genom samarbete med kreditgivarna kan vi fortsatt erbjuda en kostnadsfri och heltäckande tjänst inom kreditkortsjämförelser.

Vårt ansvar mot dig som användare

Vi som arbetar med Kreditkortsval.se vill att våra besökare ska vara nöjda med sitt besök på hemsidan, och även med sitt kreditkort. Därför kontrollerar vi ständigt den information som finns publicerad på hemsidan, och går även grundligt genom den information publiceras på hemsidan. Vi har även tagit fram kompletta guider kring vad man ska tänka på om man är intresserad utav ett resekort, matkort, shoppingkort, bensinkort eller renodlat kreditkort.

När man ska skaffa ett kreditkort finns det mycket att tänka på, och det finns inget universellt kreditkort som är bra för alla – utan olika kreditkort är bra beroende på köpvanor och vad kreditkortet ska användas till.

Kreditkortsval.se är som nämnt en jämförelsesajt inom kreditkort. Det är alltså inte vi som skickar ut eller ansvarar för kreditkorten som beställs vid användning av Kreditkortsval.se. Vi har heller ingenting att göra med eventuella kreditprövningar, utan detta sköts av respektive kreditgivare. Vi kan heller inte hjälpa dig eller ge dig kundservice gällande det kreditkort du tänkt beställa, eller redan beställt – utan dessa frågor hänvisas till den aktuella kreditgivaren.

Disclamier: Vi arbetar hårt med att hålla all information på vår hemsida aktuell, men ibland kan vi missa viss information, och ha viss eftersläpning när aktuella kreditgivare uppdaterar sina villkor. Vi rekommenderar dig alltid att kontrollera den information du tagit del av genom vår tjänst mot villkoren på den aktuella kreditgivarens hemsida, det är alltid villkoren som listas hos kreditgivaren som gäller. Vi kan inte hållas juridiskt ansvariga för eventuella felaktigheter av oss eller av kreditgivaren.

Vidare rekommenderar vi en restriktiv hållning och försiktighet med kreditkort. Handla aldrig för mer pengar än vad du har råd att göra av med, och tänk alltid på att pengarna ska betalas tillbaka – helst så snart som möjligt för att undvika ränta och andra kostnader.

Företagsuppgifter:

  • Företagsnamn: Affiliate Hackers (en del av Dios Investment AB)
  • E-post: kontakt@affiliatehackers.se
  • Org-nr: 559150-4260
  • Adress: Arboretumgatan 15, 432 37 Varberg