Har du frågor kring Kreditkortsval.se eller förslag på hur vi kan förbättra tjänsten? Då är du mer än välkommen att kontakta oss via kontaktuppgifterna här nedan.

Om du behöver hjälp med ditt kreditkort eller har frågor kring fakturor så ber vi dig istället kontakta företaget bakom kreditkortet ifråga.

För att hitta aktuella kontaktuppgifter till kreditkortsföretagen så kan ni kolla in alla kreditkort och välja det kreditkort som ni har, på sidan för recensionen har vi listat kontaktuppgifterna till varje företag.

Support & Kundservice

Har du frågor om hemsidan eller informationen som presenteras så kan du maila oss på kundservice@kreditkortsval.se så hjälper någon av våra medarbetare dig med dina frågor.

Våra öppettider

Våra öppettider gäller helgfria vardagar.

Måndag – Fredag: kl 09.00 – 16.30
Lördag & Söndagar: Stängt

Pressfrågor

Är du journalist, eller önskar komma i kontakt med någon på vår pressavdelning så når du oss enklast via mailen press@kreditkortsval.se. Där har vi vår kollega Mark som till vardags jobbar som skribent och analytiker på Kreditkortsval, men hanterar även allt som rör press & media.

Kontakta någon i vårt team

På Kreditkortsval finner ni ett gäng drivna personer med stort intresse för privatekonomi och internet. Önskar du komma i kontakt med någon speciellt person hos oss så finner du kontaktuppgifterna till respektive medarbetare nedan.

Martin Edvall

Martin Kreditkortsval

Martin@kreditkortsval.se

Robin Johansson

Robin Hansson

Robin@kreditkortsval.se

Mark Hansson

Mark på kreditkortsval

Mark@kreditkortsval.se

Vill du veta mer oss? Här kan du läsa mer om oss och vår historia bakom Kreditkortsval.

Företagsuppgifter

  • Företag & Verksamhetsnamn: Affiliate Hackers
  • Org.nr: 559150-4260
  • Adress: Sveavägen 38, 111 34 Stockholm