Köpa EuroBonus Poäng

Så gör du för att köpa extra poäng

Du kan köpa EuroBonus poäng för att snabbt höja ditt poängsaldo. Detta är särskilt användbart om du är nära att nå en belöning eller behöver behålla en specifik medlemsnivå. Köpa poäng görs genom SAS EuroBonus Shop och kräver att du har varit aktiv i minst ett år och har minst 1 000 poäng på kontot.

Steg-för-steg guide

Att köpa poäng är en enkel process:

  • Logga in på ditt EuroBonus-konto via SAS hemsida.
  • Besök EuroBonus Shop.
  • Välj alternativet för att köpa poäng.

Ange önskat antal poäng och genomför köpet med ditt betalkort. Det är viktigt att notera att köpta poäng omedelbart läggs till i ditt poängsaldo

Vad kostar det att köpa poäng?

Priset för att köpa EuroBonus-poäng varierar beroende på antalet poäng du väljer att köpa. Exempelvis kostar 1 000 poäng cirka 200 kr, vilket innebär ett pris på 20 öre per poäng. Du kan köpa mellan 1 000 och 60 000 poäng per transaktion.

Använda EuroBonus-poäng effektivt

Poängen ger dig chansen att “Fly Premium med SAS, inklusive Business Class och First Class. Vid köp av poäng är det viktigt att överväga poäng rabatten och eventuell flygskatt för att optimera kostnaden för din drömresa.

Resmål som ger mest värde

För att få mest värde för dina EuroBonus-poäng, välj destinationer där poäng ger störst besparing jämfört med om du betalar resan med pengar. Långdistansresor, särskilt till populära turistmål som New York, Tokyo eller Paris, tenderar att erbjuda mer valuta för poängen vid användning. Perioder utanför högsäsong kan också ge mer värde per spenderad poäng på grund av lägre efterfrågan. 

Exempel så kan du:

  • Resa till New York för endast 10 000 poäng: Enkel resa till New York. Idealiskt för flygresor under lågsäsong eller specialerbjudanden.
  • Upplev Business Class för 20 000 poäng: Uppgradering från ekonomi till business class på utvalda rutter. Tillgång till förmåner som flygplats lounger och förbättrad service.

*Här kan du läsa mer om praktiska tips och strategier för att effektivt tjäna EuroBonus-poäng.

Vanliga frågor och svar

❓ Hur går jag tillväga för att köpa EuroBonus Baspoäng?

För att köpa EuroBonus poäng, logga in på ditt EuroBonus-konto och besök sidan för köp av poäng. Välj antal poäng du vill köpa och fullfölj transaktionen. Observera att du måste ha varit medlem i minst ett år och ha minst 1000 poäng.

❓ Vilka är prisnivåerna när man köper EuroBonus-poäng?

Priset för att köpa EuroBonus-poäng är 200 SEK för 1000 extrapoäng, vilket ger dig en kostnad på 20 öre per extrapoäng.

❓ Hur kan jag använda mina poäng i SAS EuroBonus Shop?

Dina EuroBonus-poäng kan du använda i SAS EuroBonus Shop för att lösa in prylar, upplevelser och resor. Logga in på EuroBonus Shop och välj från en variation av produkter för att använda dina poäng.

❓ Hur kontrollerar jag mitt nuvarande saldo av EuroBonus-poäng?

Du kan se ditt aktuella saldo av EuroBonus-poäng genom att logga in på din profil på SAS hemsida. Där hittar du en översikt över dina tjänade och spenderade poäng samt information om när poängen löper ut.