Samla Scandic Poäng

Upptäck hur du kan maximera dina förmåner med Scandic Hotels genom Scandic Friends, ett lojalitetsprogram som belönar varje vistelse. Lär dig effektiva metoder för att samla Scandic poäng, från smart användning av Scandic Mastercard till att kombinera med andra bonusprogram.

Samla Scandic Poäng

Scandic Hotels medlemsprogram

Scandic Friends är Scandic Hotels lojalitetsprogram som syftar till att belöna sina återkommande gäster. Som medlem i detta program får du tillgång till en rad förmåner, såsom gratis hotellnätter, rumsuppgraderingar, och unika rabatter. 

Så samlar du Scandic Poäng

För att samla Scandic poäng, börjar man med att bli medlem i Scandic Friends. Poäng tjänas genom hotellvistelser, köp på hotellet och användning av Scandic Mastercard. Varje krona spenderad och varje natt spenderad på hotellet bidrar till din poängsamling, vilket öppnar upp för olika typer av belöningar.

Skillnaden mellan baspoäng och bonuspoäng

Scandic Friends-programmet delar in poängen i två kategorier, baspoäng och bonuspoäng. Baspoäng tjänas genom vanliga aktiviteter som hotellvistelser och bestämmer din medlemsnivå inom programmet. Högre medlemsnivåer ger tillgång till fler förmåner. 

Bonuspoäng, å andra sidan samlas främst genom specialerbjudanden och kampanjer och kan användas direkt för belöningar som gratis hotellnätter.

Olika sätt att samla poäng

Här är några metoder för att samla och maximera dina Scandic poäng för att få ut det mesta av varje Scandic-upplevelse.

Använd Scandic Mastercard

Att använda Scandic Mastercard, ett framstående kreditkort för hotell, är ett effektivt sätt att samla Scandic poäng. När du betalar med detta kort, vare sig för hotellkostnader eller andra vardagliga inköp, belönas du med poäng. Dessa samlade poäng inom Scandic Friends-programmet kan sedan användas för framtida förmåner och belöningar.

Tjäna poäng på köp i hotellet

Maximera din poängintjäning genom att tänka strategiskt vid hotellvistelser och inköp. Se till att alla dina köp på Scandic – inklusive mat och dryck – registreras på ditt rum, vilket garanterar att de bidrar till din poängsamling.

Extra poäng när du bokar via hemsidan eller i appen

För att effektivisera din poängsamling, gör det till en vana att boka dina hotellvistelser genom Scandics officiella hemsida eller via deras app. Dessa bokningsmetoder ger ofta extra poäng och tillgång till exklusiva erbjudanden som inte är tillgängliga annorstädes.

Kombinera med andra bonusprogram

För att ytterligare förstärka din poängintjäning, kan du kombinera Scandic Friends med andra bonusprogram. Genom partnerskap med företag som Finnair, SAS, TUI och SJ, öppnar Scandic upp för fler sätt att samla poäng:

  • Finnair: Med FinnAir-Plus tjänar du 500 extra poäng per natt, som kan växlas mot vistelser hos Scandic.
  • SAS: Tjäna EuroBonus poäng per natt och välj mellan att ackumulera dessa eller Scandic Friends-poäng.
  • TUI: Genom bokningar via TUI på Scandics hemsida, tjänar du 1 Scandicpoäng per spenderad krona.
  • SJ: Medlemskap i Scandic Friends ger inte direkt poäng för SJ-resor, men erbjuder rabatter och andra förmåner på SJ-resor.