Morrow Banks bonusprogram

Morrow Banks bonusprogram ger dig möjlighet att tjäna poäng på varje köp med Morrow Bank Mastercard. Poängen kan du sedan använda för framtida inköp. Programmet är utformat för att belöna både regelbundna köp och större utgifter.

Morrow Banks bonusprogram

Hur fungerar Morrow Banks bonusprogram?

Morrow Banks bonusprogram erbjuder olika förmåner för att förbättra din köpupplevelse och ge mervärde till de transaktioner du utför med deras kreditkort.

Programmet är utformat för att du som kortinnehavare kan tjäna bonuspoäng på dina inköp, oavsett var dessa genomförs. Dessa poäng kan sedan användas för att göra inköp på specifika partnersidor eller möjligen minska din kredit faktura.

Så fungerar det:

  • För varje köp tjänar du poäng.
  • 1 bonuspoäng motsvarar 1 kr.
  • Vid köp på utvalda partners, till exempel komplett.se, får du en högre procentsats i bonus.
  • Poäng kan sedan omvandlas till rabatt på fakturan.

Så fungerar bonuspoängen

Här nedan kan du se hur bonuspoängen fungerar:

Basbonus för alla köp:

  • Du tjänar poäng på varje köp med en cashback bonus på 0,5%.

Extra bonus på utvalda köp:

  • 4% bonus vid inköp från Komplett.se.
  • 1% bonus på köp över 20 000 kr.

Uttag och maximal intjäning:

  • Poäng kan lösas in med en gräns på 500 kr per månad.
  • Maximal årlig intjäning är 2000 kr.

Från Komplett till Morrow Bank

Morrow Bank har tagit steg från att vara Komplett Bank till att skapa en ny identitet, som representerar en framåtblickande finansiell framtid.

För befintliga kunder

Som befintlig kund hos den tidigare Komplett Bank, kommer du automatiskt att tilldelas ett Morrow Bank-kort. Dina nuvarande kontouppgifter inklusive inloggning och transaktionshistorik kommer att förbli oförändrade och tillgängliga.

För nya kunder

För tillfället hanterar inte Morrow Bank några nya kundansökningar. Detta beror på övergången och uppdateringarna som sker i bankens system och tjänster, vilket kräver en temporär paus för att säkerställa en smidig övergångsprocess.

Uppdatering av fördelsprogrammet

Morrow Bank uppdaterar sitt Mastercard-fördelsprogram, vilket inte påverkar befintliga kunder eller förmåner. Ansökningar om Morrow Bank Mastercard är pausade men förväntas återupptas snart. 

Detaljer om nya fördelar är inte bekräftade, men syftar till att erbjuda konkurrenskraftiga bonusar. Håll utkik efter uppdateringar från Morrow Bank via deras webbplats.