Resurs Bank ändrar namn och design på sina kreditkort

Resurs Logotyp

Resurs Bank genomgår just nu en större varumärkesförändring som involverar både ny design och nya namn på korten. Namnändringen innebär att den välkända Supreme-terminologin ersätts innan årsskiftet 2021/2022.

Supreme Card Classic blir till exempel Resurs Classic, Supreme Card Gold blir Resurs Gold, och Supreme Card World blir Resurs World. Även designen på korten uppdateras och blir mer stilrena. Utöver namnändringen behålls alla kortens fördelar och funktioner.

Supreme Card blir Resurs

Nyligen beslutade Resurs Bank att man skulle byta namn på sina kreditkort. Detta innebär att de tidigare Supreme Card-korten nu kommer att kallas Resurs-kort.

Supreme Card Classic – Resurs Classic

Supreme Card Classic byter namn till Resurs Classic. Kortet erbjuder fortfarande samma förmåner som tidigare, såsom möjligheten att betala inköp i din egen takt, allt på en gång eller lite i taget.

Supreme Card Gold – Resurs Gold

Supreme Card Gold får nytt namn och blir Resurs Gold. Kortet ger bonuspoäng på varje krona du handlar, och poängen kan omvandlas till upplevelser, resor och fina prylar i Resurs Golds poängshop

Kortet erbjuder stor frihet med 6 månaders räntefri delbetalning och upp till 60 dagars räntefri kredit.

Supreme Card World – Resurs World

Även Supreme Card World byter namn till Resurs World. Kortet är framtaget för resvana kunder och erbjuder förmåner som reseförsäkring, bonuspoäng och rabatter på utvalda resor.

Resurs World ger dig möjlighet att samla poäng och få ännu bättre villkor när du reser.

Supreme Card Woman slopas

Resurs Bank har beslutat att ta bort Supreme Card Women från sitt kortutbud för nya kunder. Du som redan har ett Supreme Card Woman kommer erbjudas att byta till Resurs Woman, eller erbjudas något av de övriga korten i Resurs Bank-kollektionen.

* Det kommer inte att gå att ansöka om ett nytt Resurs Woman kort.

Vad innebär detta för existerande kunder?

Du som redan är kund hos Resurs kommer med stor sannolikhet inte att påverkas, förutom att du får ett nytt kreditkort hemskickat. Ditt kreditutrymme, årsavgiften, bonuspoäng och de förmåner du använder kommer att förbli detsamma.

De enda kunderna som påverkas är de som haft ett Supreme Card Woman och som nu kommer erbjudas möjligheten att byta till ett av de andra tre kreditkorten, alternativt välja att omvandla sitt kort till Resurs Woman.

Notera att Resurs Woman med stor sannolikhet kommer att börja fasas ut och det kan därmed vara bra att välja ett av de andra kreditkorten redan nu.