Den 1 juli 2023 ändras villkoren för sin cashback genom att dels sänka den för vissa utgifter och dels höja den för andra. Dessutom slopar man erbjudandet som gör kortet gratis de första 12 månaderna.

Refunder Pays nya cashback-villkor

Refunder Pays nya cashback-system

Den allra största förändringen som Refunder Pay genomför har att göra med deras cashback och bonussystem att göra och hur mycket du som kund kan spara. Den nya cashbacken gäller enligt följande villkor:

  • Sänkt cashback – man får numera bara 0,5% i cashback på alla köp, med undantag för i livsmedelsbutiker och på restauranger där nivån ligger kvar på 1 %.
  • 1% för 20 000 kr – om du spenderar över 20 000 kr på 1 månad med ditt Refunder Pay så får du fortfarande 1 % i cashback på alla köp.
  • Maxgräns för cashback – du kan som mest få 1 % av din totala kredit i cashback. Spenderar du 20 000 kr under en månad får du alltså som mest 200 kr.
  • Ingen maxgräns hos Refunder – handlar du via Refunder.se så finns det ingen max gräns på cashbacken
  • Extrakort kostar – från och med 1 augusti 2023 kommer ett extrakort kosta 100 kr per år.

Ökad cashback via refunder.se

Förutom att sänka cashbacken på många utgifter så har Refunder även valt att höja cashbacken när man handlar via en av 1 000+ anslutna butiker på refunder.se.

Cashbacken höjs då från 1 % till 2 % och därmed fördubblar man mervärdet som bonuskortet ger. Dessutom är det ett sätt att uppmana sina kunder till att använda Refunders egna plattform istället för att gå direkt till återförsäljare.

Slopat gratis år

En av fördelarna med Refunder Pay har varit att kortet varit gratis under det första året. Men från och med 1 juli kommer det inte längre. Årsavgiften ligger dock kvar på samma nivå så du betalar med andra ord 395 kr per år redan från första året.

Du kan läsa mer om Refunder Pay och andra liknande kort i vår heltäckande guide och jämförelse av Sveriges bästa bonuskort.