Så kan du förvara ditt kreditkort med din mobil

Det är viktigt att du vet var du har ditt kreditkort någonstans, så att du inte slarvar bort det. Främst då vem som helst kan handla med ett borttappat kreditkort om blipp-funktionen är aktiverad. men även då det är jobbigt att vara utan kreditkort medan du väntar på ett ersättningskort.

I den här artikeln pratar vi mer om 5 mobilskal som alla är bra val för dig med kreditkort.

Förvara kreditkort med mobil

5 bra plånboksskal för mobilen

  1. Spigen Slim Armor CS som kostar cirka 400 kr.
  2. VRS Damda Glide Pro som kostar cirka 250 kr.
  3. NoName-fodral i lädermaterial kostar cirka 100 kr.
  4. Onsala Collection-fodral kostar cirka 250 kr.
  5. Covergear Classic-fodral kostar cirka 200 kr.

Nedan pratar vi mer om de mobilskal som precis nämnts i större detalj.

1. Spigen Slim Armor CS – ett robust mobilskal (ca. 400 kr)

Spigen Slim Armor CS är ett vattentätt mobilskal som även klarar av fall och stötar. Här stoppar man in kreditkortet i plånboksdelen via en lucka, som även den är vattentät. Spigen Slim Armor CS är ett mobilskal som passar bäst för alla som vill skydda sin telefon från tapp- och stötskador.

Du får betala lite mer och skalet är dessutom relativt bulkigt. Men om det är ett extremt säkert skydd som du är ute efter är Spigen Slim Armor CS det bästa valet.

2. VRS Damda Glide Pro – ett billigare kvalitetsskal (ca. 250 kr)

Med ett VRS Damda Glide Pro-fodral kan du förvara upp till fyra bra kreditkort. Detta mobilskal är i grova drag lite billigare, och så även lite enklare än Spigen Slim Armor CS. Men nästan exakt samma funktionalitet inkluderas i jämförelse med Slim Armor CS-skalet.

Du sparar cirka 40 % i jämförelse med om du hade köpt ett Spigen Slim Armor CS-skal. Mer specifikt: Om du inte nödvändigtvis vill ha ett mobilskal från en känd mobilskalstillverkare är VRS Damda Glide Pro ett utmärkt val.

3. NoName-fodral i skinn – mycket skal för pengarna (ca. 100 kr)

Det är oftast inte äkta skinn det är tala om. Det är inte heller någon stor och välkänd tillverkare som ligger bakom skalet. Men vad gör det? Du får plats med cirka tre kreditkort i ett NoName-fodral, och de är i regel såväl snygga som perfekt formpassade för din mobiltelefon.

Tips: Om du skaffar ett kreditkort med bonus kan du få rabatt på ditt mobilskal.

4. Onsala Collection-skal – svenska designskal (ca. 250 kr)

Mobilskal i Onsala Collection-serien är snyggt designade, och som namnet antyder är det ett svenskt designspråk som gäller. Du får i regel plats med minst fyra kreditkort, och i många fall inkluderas även ett utskjutbart stativ så du kan titta på filmer och tv-serier i widescreen-format.

5. Covergear Classic-fodral – prispressade designskal (ca. 200 kr)

Mobilskal i Covergear Classic-serien är nästan alltid kompakta, och i regel får du plats med minst tre kreditkort i plånboksdelen. Dessa mobilskal stängs och öppnas magnetiskt, vilket ger ett kvalitetsintryck. Att dessa mobilskal är ställbara är ytterligare en positiv aspekt, som gör att du bland annat kan titta på film utan att själv behöva hålla i fodralet.