Spendwise App

Upptäck Spendwise appen som revolutionerar hanteringen av dina kreditkort. Med möjligheten att hålla koll flera kreditkort samtidigt, erbjuder Spendwise en klar översikt av din ekonomi genom insyn i saldo, fakturor, och transaktioner i realtid. Denna guide går igenom appens nyckelfunktioner, som anpassningsbara notiser och säkerhetsinställningar.

Spendwise app

Vad är Spendwise?

Spendwise är en app som hjälper dig att hålla koll på din ekonomi genom att hantera dina kreditkort, och ägs av SEB.

Appen stödjer upp till 10 kreditkort per konto och gör det möjligt för dig att snabbt se saldo, fakturor, transaktioner och kreditgräns för dina kort i realtid.

Det är enkelt att integrera dina kort med Spendwise och en digital plånbok för ännu bättre kontroll på din ekonomi, och framför allt smidigare betalningar.

Få bättre översikt dina kreditkort

Genom att använda Spendwise får du inte bara bättre översikt över dina kort och ekonomi, utan appen hjälper dig även att använda dina kreditkort mer effektivt. Du kan till exempel:

  • Få notiser vid varje köp eller när du når din köpgräns, så att du alltid har kontroll över dina utgifter.
  • Höja krediten direkt via appen om det skulle behövas.
  • Se din pinkod, spärra eller beställa ett nytt kort direkt från appen.

Det här är bara några exempel på hur Spendwise förbättrar hanteringen av dina kreditkort och ger dig ökad kontroll över dina finanser. Använd Spendwise för att alltid ha koll på din privatekonomi och få ut det mesta av dina kreditkort.

Anpassa aviseringar för säkerhet och översikt

Med Spendwise-appen kan du anpassa aviseringar som passar dina behov och öka din finansiella säkerhet. Aviseringarna kan hjälpa dig att snabbt upptäcka och identifiera misstänkta transaktioner på dina konton. 

Genom att skräddarsy notiser anpassade efter dina specifika behov, får du bättre översikt över ekonomiska händelser, såsom genomförda köp eller när din köpgräns har nåtts. Detta ger dig både en större känsla av säkerhet och bekvämlighet genom att vara proaktiv i hanteringen av ditt kreditkort.

Testa appen kostnadsfritt i Demoläge

Som användare kan du prova Spendwise-appen utan att binda dig till ett kreditkort. Ladda ner appen från Google Play eller App Store och gå till ”Inställningar”. Välj ”Prova appen i demoläge” och godkänn. I demoläget kan du utforska funktioner som saldo, transaktioner och fakturor.

Betala dina räkningar i appen genom Betalo

Spendwise i sig tillhandahåller inte en funktion för att betala räkningar direkt från ditt kreditkort. Dock möjliggör appen att du kan överföra pengar från ditt kreditkort till ditt bankkonto, vilket du sedan kan använda för att betala räkningar. 

Men samarbetet med Betalo gör att du smidigt kan betala dina räkningar med ditt kreditkort direkt i appen, vilket skapar en kompletterande betaltjänst för användaren.

Kreditkort som stöds i Appen

  • Circle K Mastercard: Detta kort är utformat för att ge förmåner vid drivmedelsköp och användning i Circle K-butiker. Användarna kan få rabatter på bensin och tillgång till specialerbjudanden.
  • Strawberry Mastercard: Ett kort som främst riktar sig till de som gillar att resa och bo på hotell, eftersom det är kopplat till Strawberry-koncernen och ofta erbjuder hotellförmåner som gratis nätter eller rumsuppgraderingar.
  • SJ Prio Mastercard: Ett kort för frekventa resenärer med SJ, Sveriges statliga järnvägsbolag, som ger poäng på biljettköp och andra reseförmåner.
  • Opel Mastercard: Opel Mastercard kan erbjuda förmåner relaterade till Opel-bilägande, såsom rabatter på bilservice eller tillbehör. (kommer att försvinna i början av 2024)

Vanliga frågor och svar

❓ Vad gör Spendwise-appen unik jämfört med andra finansiella appar?

Spendwise erbjuder en unik finansiell översikt och hantering för upp till 10 kreditkort som ägs av SEB, och möjliggör realtidsövervakning av saldo, fakturor, transaktioner och kreditgränser direkt i appen.

❓ Kan jag höja min kreditgräns direkt genom Spendwise?

Ja, Spendwise tillåter dig att enkelt höja din kreditgräns direkt via appen, vilket ger dig större flexibilitet i din ekonomihantering.

❓ Är det säkert att använda appen för att se min pinkod och spärra mitt kort?

Appen har säkerhetsfunktioner som låter dig se din pinkod och spärra eller beställa ett nytt kort säkert direkt från appen.

❓ Hur fungerar demoläget?

Du kan testa Spendwise kostnadsfritt i demoläge genom att ladda ner appen och välja ”Prova appen i demoläge” under inställningar, vilket låter dig utforska dess funktioner utan att ett kreditkort krävs.

❓ Kan jag betala räkningar direkt i appen?

Även om Spendwise inte erbjuder en direkt betalningsfunktion för räkningar, kan du överföra pengar till ditt bankkonto för att betala räkningar. Dessutom, genom samarbete med Betalo, kan du betala räkningar med ditt kreditkort direkt i appen.