Mastercard Priceless

Vad är Mastercard Priceless?

Mastercard Priceless är ett exklusivt förmånsprogram för alla Mastercards kortinnehavare som förvandlar ditt kort till en portal för unika upplevelser världen över. Det ger dig tillgång till exklusiva evenemang, personliga erbjudanden och speciella upplevelser. 

Så kommer du igång med Priceless

Att ansluta sig till Mastercard Priceless är en enkel process som öppnar dörren till en värld av exklusiva upplevelser. Här är en guide för att hjälpa dig att komma igång.

Först behöver du registrera dig

 • Registrering: Besök Mastercard Priceless webbplats eller ladda ner appen.
 • Skapa konto: Använd ditt Mastercard-kortnummer för att registrera dig. Du kommer att behöva ange några grundläggande personuppgifter.
 • Bekräftelse: Efter att ha fyllt i dina uppgifter och godkänt villkoren, är du officiellt medlem i Priceless-programmet.

Hitta något som passar dig

För att använda Mastercard Priceless, logga in på ditt konto, välj och boka de erbjudanden som intresserar dig.

Exempel på upplevelser och rabatter:

 • Booking.com får Mastercard-kortinnehavare upp till 6 % rabatt på hållbara boenden och hyrbilar, inklusive el- och hybridfordon.
 • Hertz erbjuder liknande förmåner för Mastercard-innehavare, med upp till 6 % rabatt på hyra av miljövänliga elfordon.
 • Adidas erbjuds Mastercard-kortinnehavare 10 % rabatt på utvalda varor till ordinarie pris. Adidas är känt för att skapa sportkläder som kombinerar komfort och prestation, perfekt för att ta din träning till nästa nivå.
 • Restaurang VRÅ i Göteborg, som ingår i 360°Eat Guide, erbjuder en unik matupplevelse där svenska kulinariska traditioner möter japanska influenser. Som Mastercard-kortinnehavare får du 10 % rabatt på din nota.
 • Tapster, som utvecklar framtidens betalsätt, erbjuder exklusiva rabatter på sina bärbara betalningsprodukter som ringar, nyckelringar och klockor. Dessa produkter möjliggör kontaktlösa betalningar utan behov av internetanslutning eller batteri.
 • För de som är intresserade av fitness, erbjuder Friskis&Svettis 15 % rabatt på 12 månaders träningskort. De ser träning som en viktig del av livet och strävar efter att skapa en bekväm och välkomnande miljö.
 • The View from The Shard i London erbjuder en VIP-rundtur som inkluderar champagne, en expertguide, och en kostnadsfri biljett för återbesök vid dåligt väder. Du får även en guidebok och digitala bilder som minne av din upplevelse.
 • Ciel de Paris kan du njuta av en oförglömlig afternoon tea med en fantastisk utsikt över Paris från Montparnassetornet. Denna upplevelse inkluderar ditt val av bakverk och en varm dryck eller champagne.
 • Madame Tussauds i London, får Mastercard-kortinnehavare en kostnadsfri VIP-uppgradering till snabbare kö när de köper en standardbiljett online. Dessutom erbjuds 15 % rabatt på alla köp i Madame Tussauds London Gift Shop.

Exempel på kreditkort med Priceless programmet

För att dra nytta av Mastercard Priceless-programmet, kan du använda flera olika Mastercard-kreditkort. Några exempel på kort där Priceless ingår är:

 • Remember Flex: Ett flexibelt kreditkort som erbjuder både förmåner och flexibilitet.
 • Coop Mastercard: Perfekt för dig som ofta handlar på Coop och vill ha extra förmåner.
 • Swedbank Mastercard: Ett pålitligt kort från en av Sveriges största banker, som ger tillgång till Priceless-programmet.

Dessa kort ger dig inte bara fördelarna med ett vanligt kreditkort, utan också tillgång till de unika upplevelserna som Mastercard Priceless erbjuder.

Vanliga frågor och svar

❓ Vad krävs för att bli medlem i Mastercard Priceless-programmet?

För att bli medlem i Mastercard Priceless behöver du registrera dig på deras webbplats eller via deras app. Använd ditt Mastercard-kortnummer för att skapa ett konto och fyll i nödvändiga personuppgifter. Efter att ha godkänt villkoren blir du medlem i programmet.

❓ Hur hittar jag erbjudanden som är tillgängliga genom Mastercard Priceless?

När du är medlem i Mastercard Priceless loggar du enkelt in på ditt konto för att utforska och boka de erbjudanden som intresserar dig. Utbudet varierar och inkluderar allt från rabatter på hållbara boenden och hyrbilar till unika matupplevelser och rabatter på sportkläder.

❓ Kan jag använda vilket Mastercard som helst för att få tillgång till Priceless-erbjudanden?

Ja, alla Mastercard-kort ger tillgång till Priceless-programmet. Några exempel på kort som inkluderar Priceless-förmåner är Remember Flex, Coop Mastercard och Swedbank Mastercard.

❓ Är det några extra kostnader för att använda Mastercard Priceless-programmet?

Nej, det finns inga extra kostnader för att bli medlem i Mastercard Priceless-programmet. Du behöver bara ett giltigt Mastercard för att registrera dig och få tillgång till programmet. Eventuella kostnader är relaterade till de specifika erbjudanden eller upplevelser du väljer att boka genom programmet.